Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g719g1438kcal143.8g0g93.4g0g
Vesi539g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl67g196kcal1.5g2g20.2g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix97g49kcal1.5g9.7g0.5g0g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Coctailkurkku, Pirkka27g7.3kcal0.3g1.5g0.3g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 36g123kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g54g485kcal0g0g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g4656kcal304g86.2g337.8g7g
Valittu annoskoko1638g2328kcal152g43.1g168.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna819g1164kcal76g21.6g84.5g1.8g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832