Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g80g160kcal16g0g10.4g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl7.5g22kcal0.2g0.2g2.2g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix11g5.4kcal0.2g1.1g0.1g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Coctailkurkku, Pirkka3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g517kcal33.8g9.6g37.4g0.8g
Valittu annoskoko182g259kcal16.9g4.8g18.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna91g129kcal8.5g2.4g9.4g0.2g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832