Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g799g1597kcal159.7g0g103.8g0g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl75g218kcal1.7g2.2g22.5g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix108g54kcal1.6g10.8g0.5g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Coctailkurkku, Pirkka30g8.1kcal0.3g1.6g0.3g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g539kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g5173kcal337.6g95.8g375.4g7.6g
Valittu annoskoko1820g2587kcal168.8g47.9g187.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna910g1293kcal84.4g24g93.9g1.9g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832