Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g160g320kcal31.9g0g20.8g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl15g44kcal0.3g0.4g4.5g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix22g11kcal0.3g2.2g0.1g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Coctailkurkku, Pirkka6g1.6kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g1035kcal67.4g19.2g75.2g1.6g
Valittu annoskoko364g517kcal33.7g9.6g37.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna182g259kcal16.9g4.8g18.8g0.4g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832