Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g240g479kcal47.9g0g31.1g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl23g65kcal0.5g0.7g6.7g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix32g16kcal0.5g3.2g0.2g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Coctailkurkku, Pirkka9g2.4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g18g162kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1552kcal101.2g28.8g112.6g2.4g
Valittu annoskoko546g776kcal50.6g14.4g56.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna273g388kcal25.3g7.2g28.2g0.6g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832