Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g320g639kcal63.9g0g41.5g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl30g87kcal0.7g0.9g9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix43g22kcal0.6g4.3g0.2g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Coctailkurkku, Pirkka12g3.2kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g24g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g2069kcal134.8g38.4g150.2g3g
Valittu annoskoko728g1035kcal67.4g19.2g75.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna364g517kcal33.7g9.6g37.6g0.8g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832