Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 263g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 105g80kcal2g16.3g0.2g1.1g
Kevytkerma117g140kcal3.7g5.3g11.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.6g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl8.8g6.6kcal0.4g0.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g992kcal22.2g85.6g57g21.4g
Valittu annoskoko1015g496kcal11.1g42.8g28.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna508g248kcal5.6g21.4g14.3g5.4g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943