Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 120g92kcal2.3g18.6g0.2g1.2g
Kevytkerma134g160kcal4.3g6g13.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.7g23kcal0.9g0.9g1.7g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl10g7.5kcal0.4g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1134kcal25.4g97.6g64.8g24.4g
Valittu annoskoko1160g567kcal12.7g48.8g32.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna580g284kcal6.4g24.4g16.2g6.1g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943