Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 338g111kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 135g103kcal2.5g20.9g0.3g1.4g
Kevytkerma150g180kcal4.8g6.8g15g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl11g8.4kcal0.5g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g1276kcal28.2g109.8g73.4g27.8g
Valittu annoskoko1305g638kcal14.1g54.9g36.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna653g319kcal7.1g27.5g18.4g7g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943