Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kevytkerma17g20kcal0.5g0.8g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g142kcal3g12.2g8g3.2g
Valittu annoskoko145g71kcal1.5g6.1g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g36kcal0.8g3.1g2g0.8g
Arvot/100g100g49kcal1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943