Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 375g123kcal2.3g20.9g0.8g9.6g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Kevytkerma167g200kcal5.3g7.5g16.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl13g9kcal0.5g1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g1417kcal31.4g122.2g81.8g30.6g
Valittu annoskoko1450g709kcal15.7g61.1g40.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna725g354kcal7.9g30.6g20.5g7.7g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943