Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 526g172kcal3.3g29.2g1.1g13.4g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 210g160kcal4g32.6g0.4g2.1g
Kevytkerma234g280kcal7.5g10.5g23.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g40kcal1.5g1.5g3g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl18g13kcal0.7g1.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g1984kcal44.2g170.8g114g42.8g
Valittu annoskoko2030g992kcal22.1g85.4g57g21.4g
Annoskoko puolitettuna1015g496kcal11.1g42.7g28.5g10.7g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943