Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 601g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Peruna, vanha, kuorittu 240g183kcal4.5g37.2g0.5g2.4g
Kevytkerma267g320kcal8.5g12g26.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g45kcal1.7g1.7g3.5g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl20g15kcal0.8g1.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g2268kcal49.8g195g130.4g49g
Valittu annoskoko2320g1134kcal24.9g97.5g65.2g24.5g
Annoskoko puolitettuna1160g567kcal12.5g48.8g32.6g12.3g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943