Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 676g221kcal4.2g37.6g1.4g17.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Peruna, vanha, kuorittu 270g206kcal5.1g41.9g0.5g2.7g
Kevytkerma300g360kcal9.6g13.5g30g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl23g17kcal0.9g1.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g2552kcal56.8g219.8g146.6g55g
Valittu annoskoko2610g1276kcal28.4g109.9g73.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna1305g638kcal14.2g55g36.7g13.8g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943