Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.7g0.1g0.3g
Kevytkerma33g40kcal1.1g1.5g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g283kcal6.6g24.6g16.4g6g
Valittu annoskoko290g142kcal3.3g12.3g8.2g3g
Annoskoko puolitettuna145g71kcal1.7g6.2g4.1g1.5g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943