Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 751g246kcal4.7g41.7g1.5g19.1g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Kevytkerma334g401kcal10.7g15g33.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g56kcal2.2g2.2g4.3g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl25g19kcal1g2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g2835kcal62.8g244g162.8g61g
Valittu annoskoko2900g1418kcal31.4g122g81.4g30.5g
Annoskoko puolitettuna1450g709kcal15.7g61g40.7g15.3g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943