Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 900g294kcal5.6g50g1.8g23g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Peruna, vanha, kuorittu 360g274kcal6.8g55.8g0.7g3.6g
Kevytkerma400g480kcal12.8g18g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl30g23kcal1.2g2.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6952g3398kcal75.2g292.4g195.2g73.4g
Valittu annoskoko3476g1699kcal37.6g146.2g97.6g36.7g
Annoskoko puolitettuna1738g850kcal18.8g73.1g48.8g18.4g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943