Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1051g344kcal6.5g58.4g2.1g26.8g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Peruna, vanha, kuorittu 421g320kcal7.9g65.2g0.8g4.2g
Kevytkerma467g561kcal15g21g46.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g512kcal0.7g0.7g56.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g79kcal3g3g6.1g0.5g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl35g26kcal1.4g2.8g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g3969kcal87.6g341.4g228.2g85.8g
Valittu annoskoko4060g1985kcal43.8g170.7g114.1g42.9g
Annoskoko puolitettuna2030g992kcal21.9g85.4g57.1g21.5g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943