Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.4g
Kevytkerma50g60kcal1.6g2.3g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.7g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana869g425kcal9.2g36.8g24.6g9.2g
Valittu annoskoko435g213kcal4.6g18.4g12.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna217g106kcal2.3g9.2g6.2g2.3g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943