Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1602g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1201g393kcal7.4g66.8g2.4g30.6g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Purjosipuli 401g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Peruna, vanha, kuorittu 481g366kcal9g74.5g1g4.8g
Kevytkerma534g641kcal17.1g24g53.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g585kcal0.8g0.8g64.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow35g90kcal3.5g3.5g6.9g0.6g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl40g30kcal1.6g3.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g4536kcal100.2g390.4g260.6g97.8g
Valittu annoskoko4640g2268kcal50.1g195.2g130.3g48.9g
Annoskoko puolitettuna2320g1134kcal25.1g97.6g65.2g24.5g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943