Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1352g442kcal8.4g75.1g2.7g34.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Purjosipuli 451g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Peruna, vanha, kuorittu 541g412kcal10.2g83.8g1.1g5.4g
Kevytkerma601g721kcal19.2g27g60.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g658kcal0.9g0.9g72.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g102kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl45g34kcal1.8g3.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g5103kcal113g439g293.4g110.2g
Valittu annoskoko5220g2552kcal56.5g219.5g146.7g55.1g
Annoskoko puolitettuna2610g1276kcal28.3g109.8g73.4g27.6g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943