Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 60g46kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Kevytkerma67g80kcal2.1g3g6.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.3g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5g3.8kcal0.2g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g567kcal12.2g48.6g32.8g12.4g
Valittu annoskoko580g284kcal6.1g24.3g16.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna290g142kcal3.1g12.2g8.2g3.1g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943