Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1502g491kcal9.3g83.5g3g38.3g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Purjosipuli 501g115kcal9.1g12g1g10.5g
Peruna, vanha, kuorittu 601g457kcal11.3g93.1g1.2g6g
Kevytkerma667g801kcal21.4g30g66.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g731kcal1g1g80.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow43g113kcal4.3g4.3g8.7g0.7g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl50g38kcal2g4g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g5670kcal125.4g487.8g325.8g122.6g
Valittu annoskoko5800g2835kcal62.7g243.9g162.9g61.3g
Annoskoko puolitettuna2900g1418kcal31.4g122g81.5g30.7g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943