Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1800g588kcal11.2g100.1g3.6g45.9g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Peruna, vanha, kuorittu 720g548kcal13.5g111.6g1.4g7.2g
Kevytkerma800g960kcal25.6g36g80g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl60g45kcal2.4g4.8g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13904g6796kcal150.4g585g390.4g146.8g
Valittu annoskoko6952g3398kcal75.2g292.5g195.2g73.4g
Annoskoko puolitettuna3476g1699kcal37.6g146.3g97.6g36.7g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943