Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Kevytkerma83g100kcal2.7g3.8g8.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.4g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl6.3g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g709kcal15.6g60.8g40.8g15.4g
Valittu annoskoko725g355kcal7.8g30.4g20.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna363g177kcal3.9g15.2g10.2g3.9g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943