Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 90g69kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Kevytkerma100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.1g0.1g12g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl7.5g5.6kcal0.3g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1738g850kcal19g73g49g18.4g
Valittu annoskoko869g425kcal9.5g36.5g24.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna435g212kcal4.8g18.3g12.3g4.6g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943