Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)19g118kcal0g0g13.1g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maissitärkkelys 4.2g15kcal0g3.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.8g0.4g1.2g
Soijamaito (alpro soja)7.5g3.7kcal0.3g0.3g0.2g0g
Mansikkahillo 8.6g20kcal0g4.6g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)3g19kcal0g0g2.1g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu3.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g14g54kcal0g13.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g803kcal7.6g119.2g31.6g2.6g
Valittu annoskoko107g401kcal3.8g59.6g15.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g201kcal1.9g29.8g7.9g0.7g
Arvot/100g100g377kcal3.6g56g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423