Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)199g1257kcal0g0g139.6g0g
Sokeri 136g551kcal0g135.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Leivinjauhe 4.8g8.4kcal0.2g1.8g0g0g
Maissitärkkelys 45g159kcal0.2g38.4g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 363g1245kcal37g254.1g4.4g12.7g
Soijamaito (alpro soja)80g39kcal3g3g1.8g0g
Mansikkahillo 92g208kcal0.5g49.5g0.1g0.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)32g201kcal0g0g22.3g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu35g12kcal0.2g3g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g144g574kcal0g143.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g8560kcal82.2g1270.4g337.4g27g
Valittu annoskoko1136g4280kcal41.1g635.2g168.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna568g2140kcal20.6g317.6g84.4g6.8g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423