Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)22g137kcal0g0g15.3g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maissitärkkelys 4.9g17kcal0g4.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g136kcal4g27.8g0.5g1.4g
Soijamaito (alpro soja)8.7g4.3kcal0.3g0.3g0.2g0g
Mansikkahillo 10g23kcal0.1g5.4g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)3.5g22kcal0g0g2.4g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu3.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g63kcal0g15.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g936kcal8.8g138.8g36.8g3g
Valittu annoskoko124g468kcal4.4g69.4g18.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g234kcal2.2g34.7g9.2g0.8g
Arvot/100g100g377kcal3.5g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423