Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)224g1414kcal0g0g157.1g0g
Sokeri 153g619kcal0g152.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Leivinjauhe 5.4g10kcal0.3g2g0g0g
Maissitärkkelys 50g179kcal0.2g43.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 408g1401kcal41.6g285.8g4.9g14.3g
Soijamaito (alpro soja)90g44kcal3.3g3.3g2g0g
Mansikkahillo 103g234kcal0.6g55.7g0.1g0.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)36g226kcal0g0g25.1g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu40g14kcal0.2g3.4g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g162g646kcal0g161.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g9630kcal92.4g1428.8g379.4g30.4g
Valittu annoskoko1278g4815kcal46.2g714.4g189.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna639g2408kcal23.1g357.2g94.9g7.6g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423