Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)25g157kcal0g0g17.5g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Maissitärkkelys 5.6g20kcal0g4.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Soijamaito (alpro soja)10g4.9kcal0.4g0.4g0.2g0g
Mansikkahillo 12g26kcal0.1g6.2g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)4g25kcal0g0g2.8g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu4.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g72kcal0g17.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g1070kcal10.2g158.8g42g3.4g
Valittu annoskoko142g535kcal5.1g79.4g21g1.7g
Annoskoko puolitettuna71g268kcal2.6g39.7g10.5g0.9g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423