Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)249g1571kcal0g0g174.5g0g
Sokeri 170g688kcal0g169.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Maissitärkkelys 56g199kcal0.2g48g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 454g1557kcal46.2g317.6g5.4g15.9g
Soijamaito (alpro soja)100g49kcal3.7g3.7g2.2g0g
Mansikkahillo 115g260kcal0.6g61.9g0.1g1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)40g251kcal0g0g27.9g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu44g15kcal0.2g3.7g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g180g718kcal0g179.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g10700kcal102.4g1588g421.2g33.8g
Valittu annoskoko1420g5350kcal51.2g794g210.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna710g2675kcal25.6g397g105.3g8.5g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423