Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)250g1575kcal0g0g175g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Maissitärkkelys 56g199kcal0.2g48.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.4g318.5g5.5g15.9g
Soijamaito (alpro soja)100g49kcal3.7g3.7g2.2g0g
Mansikkahillo 115g260kcal0.6g62g0.1g1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)40g252kcal0g0g28g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu44g15kcal0.2g3.7g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g180g720kcal0g180g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g10730kcal102.8g1592.2g422.6g33.8g
Valittu annoskoko1424g5365kcal51.4g796.1g211.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna712g2682kcal25.7g398.1g105.7g8.5g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423