Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)28g177kcal0g0g19.6g0g
Sokeri 19g77kcal0g19.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Maissitärkkelys 6.3g22kcal0g5.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g175kcal5.2g35.7g0.6g1.8g
Soijamaito (alpro soja)11g5.5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Mansikkahillo 13g29kcal0.1g7g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)4.5g28kcal0g0g3.1g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu4.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g20g81kcal0g20.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g1204kcal11.4g178.8g47g3.8g
Valittu annoskoko160g602kcal5.7g89.4g23.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna80g301kcal2.9g44.7g11.8g1g
Arvot/100g100g377kcal3.6g56g14.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423