Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)299g1885kcal0g0g209.4g0g
Sokeri 203g826kcal0g203.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Maissitärkkelys 67g239kcal0.2g57.6g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 545g1868kcal55.5g381.1g6.5g19.1g
Soijamaito (alpro soja)120g59kcal4.4g4.4g2.6g0g
Mansikkahillo 138g312kcal0.8g74.2g0.1g1.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)48g302kcal0g0g33.5g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu53g18kcal0.3g4.5g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g215g862kcal0g215.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g12840kcal123.2g1905.2g505.6g40.6g
Valittu annoskoko1704g6420kcal61.6g952.6g252.8g20.3g
Annoskoko puolitettuna852g3210kcal30.8g476.3g126.4g10.2g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423