Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)31g196kcal0g0g21.8g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Maissitärkkelys 7g25kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.7g0.7g2g
Soijamaito (alpro soja)13g6.1kcal0.5g0.5g0.3g0g
Mansikkahillo 14g32kcal0.1g7.7g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)5g31kcal0g0g3.5g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu5.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g22g90kcal0g22.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g1337kcal12.8g198.6g52.6g4.2g
Valittu annoskoko178g669kcal6.4g99.3g26.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna89g334kcal3.2g49.7g13.2g1.1g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423