Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)349g2199kcal0g0g244.3g0g
Sokeri 237g963kcal0g237.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Maissitärkkelys 78g278kcal0.3g67.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 635g2180kcal64.7g444.6g7.6g22.2g
Soijamaito (alpro soja)140g68kcal5.2g5.2g3.1g0g
Mansikkahillo 161g363kcal0.9g86.6g0.2g1.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)56g352kcal0g0g39.1g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu61g22kcal0.3g5.2g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g251g1005kcal0g251.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g14979kcal143.6g2223g590.2g47.2g
Valittu annoskoko1988g7490kcal71.8g1111.5g295.1g23.6g
Annoskoko puolitettuna994g3745kcal35.9g555.8g147.6g11.8g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423