Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)37g236kcal0g0g26.2g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Maissitärkkelys 8.4g30kcal0g7.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g234kcal6.9g47.6g0.8g2.4g
Soijamaito (alpro soja)15g7.3kcal0.6g0.6g0.3g0g
Mansikkahillo 17g39kcal0.1g9.3g0g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)6g38kcal0g0g4.2g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu6.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g27g108kcal0g26.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g1605kcal15.2g238.2g63.2g5.2g
Valittu annoskoko213g802kcal7.6g119.1g31.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna107g401kcal3.8g59.6g15.8g1.3g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423