Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)399g2513kcal0g0g279.2g0g
Sokeri 271g1101kcal0g271g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.6g0g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Maissitärkkelys 89g318kcal0.3g76.8g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 726g2491kcal74g508.2g8.7g25.4g
Soijamaito (alpro soja)160g78kcal5.9g5.9g3.5g0g
Mansikkahillo 184g415kcal1g99g0.2g1.7g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)64g402kcal0g0g44.7g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu70g25kcal0.4g6g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g287g1149kcal0g287.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g17120kcal164.2g2540.6g674.4g54.2g
Valittu annoskoko2272g8560kcal82.1g1270.3g337.2g27.1g
Annoskoko puolitettuna1136g4280kcal41.1g635.2g168.6g13.6g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423