Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)44g275kcal0g0g30.5g0g
Sokeri 30g120kcal0g29.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Maissitärkkelys 10g35kcal0g8.4g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 79g272kcal8.1g55.6g1g2.8g
Soijamaito (alpro soja)18g8.6kcal0.6g0.6g0.4g0g
Mansikkahillo 20g45kcal0.1g10.8g0g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)7g44kcal0g0g4.9g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu7.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g31g126kcal0g31.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g1872kcal17.8g277.8g73.8g6g
Valittu annoskoko249g936kcal8.9g138.9g36.9g3g
Annoskoko puolitettuna124g468kcal4.5g69.5g18.5g1.5g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423