Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)449g2827kcal0g0g314.1g0g
Sokeri 305g1239kcal0g304.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g57kcal0g14.2g0g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Maissitärkkelys 101g358kcal0.4g86.4g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 817g2802kcal83.2g571.7g9.8g28.6g
Soijamaito (alpro soja)180g88kcal6.6g6.6g3.9g0g
Mansikkahillo 206g467kcal1.2g111.3g0.2g1.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)72g452kcal0g0g50.3g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu79g28kcal0.4g6.7g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g323g1292kcal0g323.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g19259kcal184.8g2857.8g758.6g61.2g
Valittu annoskoko2556g9630kcal92.4g1428.9g379.3g30.6g
Annoskoko puolitettuna1278g4815kcal46.2g714.5g189.7g15.3g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423