Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)50g314kcal0g0g34.9g0g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Maissitärkkelys 11g40kcal0g9.6g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g311kcal9.2g63.5g1.1g3.2g
Soijamaito (alpro soja)20g10kcal0.7g0.7g0.4g0g
Mansikkahillo 23g52kcal0.1g12.4g0g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)8g50kcal0g0g5.6g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu8.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g36g144kcal0g35.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g2140kcal20.2g317.6g84.2g6.8g
Valittu annoskoko284g1070kcal10.1g158.8g42.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna142g535kcal5.1g79.4g21.1g1.7g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423