Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)500g3150kcal0g0g350g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Maissitärkkelys 112g399kcal0.4g96.3g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 910g3122kcal92.7g637g10.9g31.9g
Soijamaito (alpro soja)200g98kcal7.4g7.4g4.4g0g
Mansikkahillo 230g521kcal1.3g124.1g0.2g2.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)80g504kcal0g0g56g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu88g31kcal0.4g7.5g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g360g1440kcal0g360g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g21460kcal205.6g3184.6g845.2g68.2g
Valittu annoskoko2848g10730kcal102.8g1592.3g422.6g34.1g
Annoskoko puolitettuna1424g5365kcal51.4g796.2g211.3g17.1g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423