Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)56g353kcal0g0g39.3g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Maissitärkkelys 13g45kcal0g10.8g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g350kcal10.4g71.5g1.2g3.6g
Soijamaito (alpro soja)22g11kcal0.8g0.8g0.5g0g
Mansikkahillo 26g58kcal0.1g13.9g0g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)9g57kcal0g0g6.3g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu10g3.5kcal0g0.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g40g162kcal0g40.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g2407kcal22.8g357.2g94.8g7.6g
Valittu annoskoko320g1204kcal11.4g178.6g47.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna160g602kcal5.7g89.3g23.7g1.9g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423