Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)63g394kcal0g0g43.8g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Maissitärkkelys 14g50kcal0g12g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Soijamaito (alpro soja)25g12kcal0.9g0.9g0.5g0g
Mansikkahillo 29g65kcal0.2g15.5g0g0.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)10g63kcal0g0g7g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu11g3.9kcal0.1g0.9g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g45g180kcal0g45g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g2683kcal25.8g398g105.8g8.6g
Valittu annoskoko356g1341kcal12.9g199g52.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna178g671kcal6.5g99.5g26.5g2.2g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423