Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)75g471kcal0g0g52.4g0g
Sokeri 51g206kcal0g50.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Maissitärkkelys 17g60kcal0.1g14.4g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g467kcal13.9g95.3g1.6g4.8g
Soijamaito (alpro soja)30g15kcal1.1g1.1g0.7g0g
Mansikkahillo 34g78kcal0.2g18.6g0g0.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)12g75kcal0g0g8.4g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu13g4.6kcal0.1g1.1g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g54g215kcal0g53.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g3210kcal31g476.4g126.6g10.2g
Valittu annoskoko426g1605kcal15.5g238.2g63.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna213g803kcal7.8g119.1g31.7g2.6g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423