Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)87g550kcal0g0g61.1g0g
Sokeri 59g241kcal0g59.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Maissitärkkelys 20g70kcal0.1g16.8g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 159g545kcal16.2g111.2g1.9g5.6g
Soijamaito (alpro soja)35g17kcal1.3g1.3g0.8g0g
Mansikkahillo 40g91kcal0.2g21.6g0g0.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)14g88kcal0g0g9.8g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu15g5.4kcal0.1g1.3g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g63g251kcal0g62.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g3745kcal36g555.8g147.6g12g
Valittu annoskoko497g1873kcal18g277.9g73.8g6g
Annoskoko puolitettuna249g936kcal9g139g36.9g3g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423