Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)100g628kcal0g0g69.8g0g
Sokeri 68g275kcal0g67.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Maissitärkkelys 22g80kcal0.1g19.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g623kcal18.5g127g2.2g6.4g
Soijamaito (alpro soja)40g20kcal1.5g1.5g0.9g0g
Mansikkahillo 46g104kcal0.3g24.7g0g0.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)16g101kcal0g0g11.2g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu18g6.1kcal0.1g1.5g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g72g287kcal0g71.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g4280kcal41.2g635g168.6g13.6g
Valittu annoskoko568g2140kcal20.6g317.5g84.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna284g1070kcal10.3g158.8g42.2g3.4g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423