Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1000g6300kcal0g0g700g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Maissitärkkelys 224g798kcal0.8g192.6g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1820g6245kcal185.5g1274g21.8g63.7g
Soijamaito (alpro soja)400g196kcal14.8g14.8g8.8g0g
Mansikkahillo 460g1041kcal2.6g248.1g0.5g4.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)160g1008kcal0g0g112g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu176g62kcal0.9g15g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g720g2880kcal0g720g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g42920kcal411.6g6369.2g1690.6g135.8g
Valittu annoskoko5696g21460kcal205.8g3184.6g845.3g67.9g
Annoskoko puolitettuna2848g10730kcal102.9g1592.3g422.7g34g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423