Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)112g707kcal0g0g78.5g0g
Sokeri 76g310kcal0g76.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Maissitärkkelys 25g90kcal0.1g21.6g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 204g701kcal20.8g142.9g2.5g7.1g
Soijamaito (alpro soja)45g22kcal1.7g1.7g1g0g
Mansikkahillo 52g117kcal0.3g27.8g0.1g0.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)18g113kcal0g0g12.6g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu20g6.9kcal0.1g1.7g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g81g323kcal0g80.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g4815kcal46.2g714.6g190g15.2g
Valittu annoskoko639g2408kcal23.1g357.3g95g7.6g
Annoskoko puolitettuna320g1204kcal11.6g178.7g47.5g3.8g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423